Copywriting

Een website is in de eerste plaats bedoeld om uw klanten en potentiële klanten ervan te overtuigen dat u de beste partij bent om hun behoefte te helpen vervullen, probleem op te lossen of ambitie waar te maken. Dat doet u niet met ellenlange teksten die niet ter zake komen. Wel met prikkelende en heldere copy, die uw bezoeker overtuigen verder in uw website te duiken of meteen zin doen krijgen om met u contact op te nemen.

Behalve de webteksten die zichtbaar zijn op uw website en de ‘call to actions’ die uw bezoeker moeten aanzetten om een actie uit te voeren, schrijven we ook de metadata. Dat is de tekst die Google graag gebruikt op zijn resultatenpagina’s.

SEO

We willen u zo goed mogelijk helpen om de vindbaarheid van uw website te maximaliseren. SEO-zoekwoorden integreren is daar een onderdeel van. Teksten die relevant zijn voor uw bezoekers zullen per definitie de voornaamste zoektermen bevatten die uw potentiële klanten in Google intikken om u te vinden. We zullen daarbij nooit garanderen dat uw website voor een bepaald zoekwoord in de top 5 van de zoekresultaten zal staan. Wie dat wel doet, kan u beter niet vertrouwen.

Op termijn is een duurzaam beheer van uw website en het actueel houden van uw teksten, foto’s en video’s echter veel belangrijker. Ook daarin kunnen we u ondersteunen.