Diensten

Een website is een bundeling van verschillende diensten. U kan voor elk daarvan bij ons terecht.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van uw website houden we rekening met uw noden en behoeften. Zodra uw site live gaat, staan we u met raad en daad bij om er van een succes te maken.

Webdesign

Voor het design gebruiken we standaard bestaande designs. Daardoor houden we de kosten onder controle. Wenst u toch een eigen design? Geen probleem, onze designers maken daar werk van.

Huisstijl

Als u nog geen eigen huisstijl heeft, dan maken wij daar graag werk van. We luisteren naar uw wensen en creëren de visuele persona van uw bedrijf.

Logo design

U hoeft niet op zoek naar een graficus om uw logo te ontwikkelen. In overleg ontwerpt één van onze grafische vormgevers een logo dat het symbool wordt van uw organisatie.

Domeinnamen

We transfereren uw domeinnaam of reserveren een domeinnaam als u dat nog niet heeft gedaan. Wij zorgen verder ook voor de verlengingen en administratie.

SSL certificaat

Wij installeren standaard een gratis SSL-certificaat.

Diensten
Copywriting

Om aan uw bezoekers uit te leggen hoe u hen kan helpen, hebt u tekst nodig. Als copywriting echter niet meteen een van uw grootste talenten is, zorgen wij voor de geschreven content.

Ondersteuning

Voor het opleveren van uw site krijgt u van ons een opleiding over hoe u uw eigen content (inhoud) kunt beheren. Heeft u daar zelf geen tijd voor, dan kunnen wij ook dat van u overnemen.

Fotografie

Stijlvolle en originele foto’s laten uw website uitstijgen boven de massa. Onze fotograaf denkt graag met u mee over een relevante invalshoek.

Illustraties

Illustraties, pictogrammen, video en tekeningen maken van uw website een levendig en efficiënt forum. Wij zoeken of creëren ze voor u of u levert ze ons aan.

Marketing

Werkt u samen met een marketeer? Dan zitten we graag vooraf even samen om de website bij het marketingplan te laten aansluiten.