Recentste projecten

Een voorsmaakje van wat u van ons kunt verwachten

Martens Mark - Betonvloeren - Containers - Laswerk

 Opleveringsdatum: 
 Klant: Martens Mark BV
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignLogo designOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaat

De klant heeft 3 activiteiten en wou deze bundelen in 1 website. Er moest zoveel mogelijk met foto's gewerkt worden.

Food Truck Festival Ursel Airfield

Tijdens de vliegmeeting URSEL AVIA 2020 zal er ook een Food Truck Festival plaatsvinden. Om meer bezoekers te bereiken was een afzonderlijke website noodzakelijk.
Naast de informatie voor de bezoekers werd er ook een registratiesysteem gebouwd om Food Trucks uit te nodigen en te beheren. Wat u op de website ziet over de Food Trucks komt rechtstreeks uit dit beheersysteem.

Beveiliging.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor beveilingsexperts en alarminstallateurs is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Beveiligingsexperts en alarminstallateurs uit de grond te stampen. Met deze website willen we Beveiligingsexperts en alarminstallateurs de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Beveiligingsexpert of alarminstallateur.

Landmeters.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor Landmeters-Experten is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Landmeters-Experten uit de grond te stampen. Met deze website willen we Landmeters-Experten de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Landmeter-Expert.

Overige projecten