Recentste projecten

Een voorsmaakje van wat u van ons kunt verwachten

Vliegclub Ursel - VCU

 Opleveringsdatum: 
 Klant: Vliegclub Ursel VZW
Vaardigheden:  OntwikkelingWebdesignOndersteuningSSL certificaat

Vliegclub Ursel was toe aan een nieuwe website. Na het opleveren van een basiswebsite werd ondertussen het luik 'Evenementen' toegevoegd met boeking- en betalingsmodaliteit.

Martens Mark - Betonvloeren - Containers - Laswerk

 Opleveringsdatum: 
 Klant: Martens Mark BV
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignLogo designOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaat

De klant heeft 3 activiteiten en wou deze bundelen in 1 website. Er moest zoveel mogelijk met foto's gewerkt worden.

Beveiliging.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor beveilingsexperts en alarminstallateurs is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Beveiligingsexperts en alarminstallateurs uit de grond te stampen. Met deze website willen we Beveiligingsexperts en alarminstallateurs de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Beveiligingsexpert of alarminstallateur.

Landmeters.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor Landmeters-Experten is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Landmeters-Experten uit de grond te stampen. Met deze website willen we Landmeters-Experten de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Landmeter-Expert.

Overige projecten