Recentste projecten

Een voorsmaakje van wat u van ons kunt verwachten

Beveiliging.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor beveilingsexperts en alarminstallateurs is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Beveiligingsexperts en alarminstallateurs uit de grond te stampen. Met deze website willen we Beveiligingsexperts en alarminstallateurs de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Beveiligingsexpert of alarminstallateur.

Landmeters.immo

 Opleveringsdatum: 
 Klant: KISS Websites
Vaardigheden:  HuisstijlOntwikkelingWebdesignFotografieLogo designMarketingOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaatCopywriting

Iedere ondernemer weet het intussen wel: mensen gaan steeds vaker via Google op zoek gaan naar de producten of diensten die op hun verlanglijstje staan. Internet wordt voor bedrijven dan ook met de dag belangrijker. Voor Landmeters-Experten is dit natuurlijk niet anders.

Daarom besloten wij van KISS Websites om een Belgische portaalsite voor Landmeters-Experten uit de grond te stampen. Met deze website willen we Landmeters-Experten de kans bieden om zich geheel kosteloos te presenteren aan particulieren en ondernemingen die op zoek zijn naar de expertise van een Landmeter-Expert.

De Trein der Traagheid

 Opleveringsdatum: 
 Klant: Nooit meer slapen BVBA
Vaardigheden:  OntwikkelingWebdesignOndersteuningRegistratie domeinnaamSSL certificaat

De Trein der Traagheid zocht een passend design bij de fysieke winkel. De site straalt de sfeer uit van de winkel.
De klant wou enkel een informatiewebsite en zal deze voortdurend uitbouwen door merken en relevante nieuwsberichten toe te voegen. Het is een online étalage.

Bogarts, The Hospitality Experts

 Opleveringsdatum: 
 Klant: Digitalion
Vaardigheden:  OntwikkelingSSL certificaat

Bogarts is een project in onderaanneming. Wij zorgden voor het volledige gebeuren achter de schermen.
De website is tweetalig, Engels en Russisch, met 2 verschillende domeinnamen maar met 1 centraal beheerssysteem.

 

Overige projecten